Lepší výchozí pozici má do posledního dějství, ve kterém budou oba týmy bojovat o postup na dálku, překvapivě Liběchov. Horní Počaply totiž znovu jako by neunesly tíhu okamžiku a na vedoucí příčce se ohřály tak jako už jednou během jara pouze do nejbližšího zápasu. Na hřišti řepínského béčka favorit ve druhém poločase „pouze" dotáhl dvoubrankovou ztrátu, takže je to tentokrát tým okolo Pavla Dohnala, kdo v celkovém účtování ztrácí jeden bod. Pokud Liběchov doma stejného soupeře porazí, nebude Počaplům nic platná ani případná výhra nad Všetaty…

Těm se navíc v posledních kolech začalo dařit, i když naposledy proti Dřísům za poměrně vysokou daň. K utkání do Všetat totiž už podruhé v řadě mířila sanitka. Po dva týdny starém zranění ramene jednoho z čečelických hráčů si tentokrát nezbytné ošetření vyžádala nadvakrát zlomená holenní kost domácího zanedlouho pětadvacetiletého Ondřeje Svobody. Slabou náplastí pro smolaře, který nedávno laboroval se zlomenou rukou, může být fakt, že domácí dovedli zápas s posledním k výhře 4:1 a v tabulce si zase o něco polepšili, na osmé místo.

A mohli na tom být ještě lépe, kdyby Vehlovice po sedmi kolech nenašly recept na vítězství. Na jejich štítě skončilo ve svém náhradním azylu v Hoříně mělnické Botafogo. Zápas, ve kterém hosté neproměnili penaltu a „domácí" těsně vyhráli první poločas, rozhodl v závěru vlastní gól jednoho z hráčů Botafoga.

Stejně jako v B skupině stejné třídy svedl i v áčku los předposledního kola třetího se čtvrtým. Všechny body zůstaly v Hoříně, který se po výhře 4:1 dotáhl na svého soupeře z Kel na rozdíl jediného bodu. Domácí v utkání vedli už 3:0, hosté korigovali minutu před poločasem z přímého kopu. Ve druhém poločase uzavřel skóre Polanský, který účet celého zápasu také otevíral.

25. kolo: Řepín B – H. Počaply 2:2 (2:0) Kratochvíl 2 – Fidler, Suk, Roma – Liběchov 4:7 (1:4) J. Demeter 2, Sivák 2 – Hladký 3, Veselý 2, Hángoc, Jiří Kapler, Hořín – Kly 4:1 (3:1) Polanský 2, P. Landsman 2 – Palanský, Obříství – Mlékojedy 0:2 (0:1) Hejsek, Vlach, Záryby B – Čečelice 2:2 (1:2) Schütz 2 – Szen, Botafogo – Vehlovice 2:3 (1:0) Januška, Moták – Bázler, Najman, vlastní, Všetaty – Dřísy 4:1 (1:0) Pokorný, Mika, P. Lauda z PK, Růžička – Capouch.