Hosté nastoupili bez Balouna, který si odpykával trest za čtyři žluté karty, Viskupa (z pracovních důvodů) a zraněného Maršnera. Domácí se sice celé utkání bránili, a přestože po 25 minutách a parádní ráně Ondráka prohrávali, nesložili zbraně a trpělivě vyčkávali na chybu zkušenějšího soupeře.

Taktika se jim vyplatila v závěru první půle, kdy málo důrazná obrana hostů jen přihlížela skvostné ráně Holera, znamenající vyrovnání. Kalich hořkosti si Ovčárští vypili pět minut po přestávce. V hlavní roli byl znovu zkušený stoper Ondrák, který prohrál souboj s Michalem Novákem, a ten v následném sólu neodmítl vedoucí branku.

Zoufalý nápor hostů o zvrat ztroskotával na nepřesnostech, nedůrazu a malém pohybu. To vyhovovalo domácím, kteří se nikam nehnali. Do konce utkání se stačili pozorně bránit a sem tam vyráželi do protiútoku, i když obranu Ovčár už nenachytali. Hrstka diváků tak viděla hlavně urputný boj uprostřed hřiště. Ovčárským v zápase nevyšlo zhola nic.

Beroun – Ovčáry 2:1 (1:1)
Branky: 45. Horel, 50. M. Novák – 25. Ondrák. Rozhodčí: Suchý. ŽK: Hájek, Konopásek – Kudela. Diváci: 70. Ovčáry: Straka – Pechar, Ondrák, Studený, Kudela – Poběrežský (70. Voljanskij), Mihalík, Hyka, Urban, Müller – Hašler.

(dk, lk)