Klub z Kladenska nachystal na sobotu 2. června velkolepé menu. Má také co slavit, klubu je už rovných 90 let. Vedení připravilo v návaznosti na páteční mezinárodní den dětí bohatý program právě pro nejmenší, ale bavit se budou také dospělí. Fotbal si totiž přijedou zahrát legendy pražské Sparty.

Soupiska nabitá úžasnými reprezentanty minulosti, účastníky bitev v evropských pohárech i mistrovství světa. Ano, takové borce se povedlo na sobotu do Tuchlovic zlákat. Koneckonců předseda klubu Josef Bešta je osobně zná, a tak se mu jednalo lépe.

Jmenovitě by měli dorazit Ivan Hašek, František Straka, Josef Chovanec (všichni tři vedli Spartu i reprezentaci také jako trenéři), Béda Vrabec, Aleš Bažant, Ivan Čabala, Vratislav Lokvenc, Josef Jarolím, Luděk Stracený, Josef Němec a jako třešnička na dortu i dva hokejisté spjatí se Spartou – mistr světa a vítěz Stanley Cupu Jiří Hrdina a Jiří Zelenka.

„Některá jména se ještě mohou vyměnit, ale sestava bude určitě hodně zajímavá,“ řekl Deníku Josef Bešta. Proti legendám Sparty se postaví tým složený z tuchlovických borců, začátek je v 16 hodin.

Libišští svěřenci kouče Zdeňka Šenkeříka se na hřišti aktuálně jedenáctého celku tabulky představí ve středu 6. června. Výkop utkání byl stanoven na 18. hodinu.

Fotbalové utkání HET ligy mezi celky SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc 11. března v Praze. Zleva Šimon Falta vs. Pavel Bucha.
Pavel Bucha se zúčastnil kempu reprezentační dvacítky