Podle hostů, pro které to byl vůbec první pobyt na velkém hřišti od posledního podzimního mistráku, se hrál na umělce v Praze poměrně vyrovnaný a pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. Svěřence trenéra Martina Frýdka dostal do vedení zhruba čtvrt hodiny před koncem z penalty po ruce Podvín, hostující Franz ale ještě stačil střelou zpoza šestnáctky vystřelit remízu.

V sestavě hostů ještě chyběli kvůli zdravotním komplikacím někteří stabilní hráči jako Zuskin, Janík, Kratochvíl či Šmíd, naopak první starty si připsali Kejval s Trnkou (oba by měli přijít na hostování z SOŠ a VOŠ Roudnice) a libišský dorostenec Ryšlavý. Další zápas čeká pátý tým středočeského přeboru v sobotu, cestou na soustředění v Mozolově se utká na umělce v Benešově s Poříčím nad Sázavou.

"Dva a půl měsíce jsme nebyli na velkém hřišti, přesto kluci odehráli slušné utkání. V přípravě se věnujeme kondici, bylo vidět, že pro kluky to je příjemná změna, s chutí si zahráli se silným soupeřem, výsledek nijak nepřeceňujeme, ale zároveň je povzbuzením do další práce," zhodnotil zápas trenér Libiše Václav Havel.

Motorlet - Libiš 1:1 (0:0). Branky: Podvín z PK - Franz. Libiš: Vágner - Čadek, Kabyl, Trojan, Škoda - Řepka, Kejval, Baratynskyy, Hrdý - Jiráň, Těmín (Matoušek, Trnka, Franz, Ryšlavý).