Na hřišti s umělou trávou se ještě hrály úvodní minuty, už uzdravený libišský obránce Zuskin si vzal míč, aby ho z autu vhodil do „ohně" před domácí brankou. Na užším hřišti se mu to ale povedlo tak, že míč skončil v síti. A jelikož si na něj chybující domácí brankář Švarc sáhl, gól platil.

Hosté tak velmi rychle zareagovali na úvodní gól, který patřil po dorážce hlavou domácím. Jenže jim to nakonec nebylo nic platné. Do té doby vyrovnané a bojovné utkání se lámalo ještě v prvním poločase. Zatímco s domácími po standardní situaci „hrála" i branková konstrukce, od které se míč odrazil podruhé do sítě, tak hostujícímu Zuskinovi břevno překazilo druhou gólovou radost.

Ve druhém poločase Libišští nenavázali na svůj výkon a dovolili soupeři navýšit skóre na 4:1. „Druhá půle byla ze strany některých hráčů úplně jiná, bez pohybu a nasazení, ve druhém poločase byli domácí lepší," byl trenér hostí Jiří Kabyl spokojený pouze s herním projevem v prvním poločase.

Souš – Libiš 4:1 (2:1)
Branky: Štípek 2, Christof, Linka – vlastní (Švarc). ŽK: 3:2. Rozhodčí: Myška. Diváci: 150. Libiš: Lomský – Kabyl, Trojan, Kolísek, Zuskin – Těmín, Škoda, Baratynskyy, Hrdý – Petr, Šmíd (Matoušek, Jiráň, Bezděk, Pudil).