Do poločasu stihl domácí záložník po faulu na Michala Nováka gól z penalty, po které si vybral smůlu při nastřeleném břevnu, ale vše si vynahradil po změně stran. Nejdříve hlavou zvýšil na 2:0, a když se Čáslavští gólem dostali na kontakt, završil svůj hattrick. Tři branky, dvě nastřelená břevna (to druhé Michalem Novákem) a několik dalších šancí – to byl podle domácího trenéra Václava Havla výsledek poctivé hry, s dobrou defenzívou a aktivitou do útočné fáze. „Soupeř byl kombinačně velmi dobrý, ale byl vidět rozdíl ve hře v blízkosti soupeřovy branky. Kluci odvedli opět zodpovědný výkon, odměnou je zasloužené vítězství."

„Neprosadili jsme se směrem dopředu," měl jasno o příčinách porážky trenér hostujícího týmu Jiří Antoš. „První poločas jsme měli více ze hry, ale bohužel žádnou útočnou akci jsme nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. V závěru poločasu jsme ještě dostali branku z penalty, tudíž jsme ho 0:1 prohráli," doplnil. Ve druhém poločase prý hrál soupeř Čáslavi na brejky, což mu vyhovovalo. „Museli jsme se tlačit do soupeře a doplatili jsme na to. Inkasovali jsme na 0:2 po autovém vhazování, ale myslím si, že pak následoval ofsajd. V závěru jsme inkasovali na 1:3 do otevřené obrany," popsal zápas trenér hostí.

Libiš – Čáslav B 3:1 (1:0)
Branky: Pochman 3 (1 z PK) – Váňa. Rozhodčí: Kovář. Libiš: Šídlo – Janík, Trojan, Kabyl, Mart. Novák – Špička, Bičanik, Pochman, Mich. Novák – Jirásek, Matoušek (J. Slavíček, P. Slavíček). Čáslav B: Červinka – Pipek (60. Horyna), Váňa, M. Výborný, Dittrich – Zikmunda, Vajgl (46. Svoboda), Vondra – Špičák, Maxa, Matoušek (75. Kvíčala).