Lužeckou formu naposledy prověřila „sedmnáctka" roudnické farmy. Nového trenéra Eletisu Zdeňka Havla však jiné povinnosti nepustily na lavičku, a tak musel zaskočit klubový prezident Vladimír Tauchman. „Na fakt, že jsme postrádali šest lidí z kádru, jsem byl s útočnou hrou docela spokojený. Určité problémy jsme měli v obranné činnosti," komentoval těsnou výhru 4:3.

Prvního vítězství v turnaji se na třetí pokus dočkala Pšovka, která proti Předonínu otáčela výsledek ve druhém poločase. Do přestávky soupeř, který je s dvanácti body po podzimu předposlední v okresním přeboru Litoměřicka, docela zlobil. „V prvním poločase jsme působili hodně zakřiknutě," hodnotil výhru 6:3 trenér Pšovky Libor Tomášek, který se v utkání střelecky prosadil proměněnou penaltou. „Ve středu pole nám hodně chyběl Šimandl (na srazu futsalové reprezentace do 21 let). Po přestávce jsme se zlepšili hlavně střelecky, ale už bychom potřebovali z umělky přejít na přírodní trávu."

Hned po soustředění odehrály na turnaji svůj víkendový zápas Horní Počaply a proti béčku Štětí nevylepšily svou bilanci čítající aktuálně tři porážky. I vítězové ovšem tentokrát potvrdili, že dění na hřišti zdaleka nebylo tak jednoznačné, jak napovídá výsledek 2:7. „Pohled na ukazatel skóre vypadá jednoznačně, ale tak lehké to nebylo. Výkon i s ohledem na poskládanou sestavu moc dobrý nebyl, ale i taková utkání se hrají," zaznělo v jeho řadách.

(lk, kh)