„Mám průměr jednu branku na sezonu, takže už jsem si to zase vybral,“ smál se po utkání mladý gólman, pro kterého šlo celkově o třetí gól v nejvyšší soutěži. Ten první zaznamenal ještě za Slavii, odkud na soutok přišel. „Ale ne, viděl jsem možnost, balon mi dobře sedl a trefil jsem to. Mám radost jak za branku, tak za vítězství,“ pokračoval.

V brankovišti se podle svých slov momentálně cítí dobře. „Jsem rád, že sem tam něco chytím a klukům mohu takto pomoci k zisku bodů. Ostatně, od toho tam jsem.“

I když tomu výsledek až tak nenapovídá, o utkání s Jihočechy mluvil jako o velmi těžkém. „První poločas nenabídl úplnou futsalovou krásu, kterou bychom si představovali,“ odpovídal v očích Jana Žežulku dílčí výsledek 1:1 i dění na hřišti.

„V poločase nás trenér nabádal, abychom všechno zrychlili a více aplikovali nacvičené situace, které nám ve výsledku pomohly Budějovice rozhýbat. V jejich obraně vznikaly častěji skulinky, z nichž pramenily naše další dvě vstřelené branky,“ prozradil brankář Mělníka.

1. Futsal liga: Olympik Mělník - Dynamo České Budějovice
FOTO: Olympik vypnul Dynamo, mezi střelce se zapsal i brankář Žežulka
Uniqa extraliga, 11. kolo: Aero O. Voda - Dukla Liberec (3:0)
Hrát proti bráchovi? Nic příjemného, jednou mě vyškolil, přiznal kapitán Aera