První zářez si Maršner udělal hned ve druhé minutě, kdy se postavil k rozehrávce prvního rohu utkání a přesným centrem na zadní tyč, kde domácí zcela zapomněli na Viskupa, odstartoval svou sobotní „nahrávací" šou. Zbylé góly už servíroval přímo ze hry, zpravidla po uvolnění se přes nejméně jednoho protihráče a přesném centru.

Do přestávky tak padl lahůdkový gól Hyky, jehož „halfvolej" z hranice šestnáctky zapadl do šibenice brankáře Solnaře, jinak nejlepšího hráče domácích. Ve druhém poločase ovčárský „expres" se sedmičkou na zádech postupně vyzval mazácky zakončujícího Müllera a hlavičkující dvojici Hašler – Černý. Ano, i náhradní brankář, který v závěru vystřídal už podruhé do útoku, se dočkal své radostné chvíle. Jediný gól, ve kterém Maršner přímo neměl prsty, byl ten čtvrtý, kdy Hašlerovi nabíjel Hyka.

Domácí zazdili svou největší šanci hned v úvodu. Dvě minuty po vedoucím gólu totiž dostali možnost srovnat z penalty za údajné Hykovo hraní rukou. Střelu kapitána Dražana gólman Straka vystihl, a udržel tak své sedmé čisté konto v soutěži. Zároveň tím zavelel k následné velké lekci pro domácí.

Sp. Příbram – Ovčáry 0:6 (0:2)
Branky: 2. Viskup, 43. Hyka, 61. Müller, 75. a 81. Hašler, 90. Černý. Rozhodčí: Hlavnička. ŽK: Hotový – Hašler. Diváci: 100. Ovčáry: Straka – Baloun (75. Kudela), Ondrák, Studený, Viskup – Poběrežský (85. Černý), Urban (54. Mihalík), Hyka, Maršner – Müller, Hašler.