O následujícím víkendu začne svým prvním kolem i zbývajících pět skupin.

Boje v základních skupinách budou pokračovat až do předposledního březnového víkendu. Čtvrtfinále následuje 27. dubna mezi všemi celky, které postoupí ze svých skupin, na semifinále pak dojde v polovině května. Na finále i souboj o třetí místo se můžeme těšit ve druhé polovině května.

V první grupě se na hřišti Zálezlic v sobotu dopoledne střetnou Libiš B a Horní Beřkovice. Následuje duel ve Vehlovicích mezi Mšenem a Všestudy. Tuto skupinu prozatím vedou Všestudy, které kontumačně zvítězily nad Horními Beřkovicemi, kterým nedostatek hráčů nedovolil, aby se zápasu zúčastnily. Dva body a druhé místo má rezerva Libiše, která Mšeno porazila na penalty. Třetí je tedy Mšeno a poslední zatím Horní Beřkovice.

Druhá skupina odehraje druhé kolo zítra, kdy Veltrusy přivítají na domácím trávníku soupeře z Dolních Beřkovic. V neděli v Hostíně se utká kralupský FK proti Obříství. Skupinu dvě vedou Veltrusy, které v úvodním kole porazily FK Kralupy 1901. Na druhém místě jsou Dolní Beřkovice, které porazily Obříství a jsou horší oproti Veltrusům jen vzhledem ke skóre. O dvě poslední příčky se tak prozatím dělí fotbalisté Kralup a Obříství.