Loňský návrat fotbalistů Libiše do čtvrté nejvyšší soutěže bude pouze epizodní záležitostí jediného ročníku. Předposlední divizní víkend sezony definitivně rozhodl o tom, že Sokol skončí na „prvním" sestupovém místě ze všech tří českých skupin. I když Libišští byli už několik kol ve svízelné situaci, slibovali, že pokud bude existovat naděje, tak se o ni poperou. Nedělní domácí vítězství nad už jistě sestupujícím Vilémovem, který k utkání dokonce přijel zcela bez náhradníků, pak mělo být jaksi samozřejmostí. Jenže domácí zápas vůbec nezvládli a po porážce 2:3 se musejí smířit se sestupem.

Libišský tým nezvládl především úvodní poločas, kdy hosté dvěma bleskovými kombinacemi jako přes kopírák potrestali chyby libišské defenzivy a ujali se dvoubrankového vedení. Domácí se pak v poločase ještě burcovali ke zdramatizování zápasu, které se jim nakonec i podařilo. Když Bičanik, autor jediné kloudné libišské střely v první hodině zápasu, konečně protlačil míč do sítě, bylo sníženo. K vyrovnání pak pomohli sami hosté, kteří si v 86. minutě přízemní nástřel z kopačky střídajícího Ptáka srazili do vlastní sítě. Hned o dvě minuty později ovšem Vilémovští měli vedení zpět. S první možností si ještě brankář Šídlo efektivně poradil, po chvilce už byl ovšem krátký na přesnou ránu Choda zpoza šestnáctky. Libiš si tak vypila kalich hořkosti do dna.

Libiš – Vilémov 2:3 (0:2)
Branky: 78. Bičanik, 86. vlastní (Čuda) – 21. a 35. Šťastný, 89. Chod. Rozhodčí: Vrzal. ŽK: Trojan, Pták – Vaňák, Červeňák. Diváci: 80. Libiš: Šídlo – Zuskin, Trojan, Kabyl (77. Jiráň) – Matoušek, Špička, Palej (67. Pták), Šmíd, Škoda – Bičanik, Čadek (46. Pochman).