Neratovičtí fotbalisté už zahájili zimní přípravu na jarní část divizní soutěže, která začne v neděli 13. března na hřišti pražského Meteoru. Mají za sebou soustředění a do kádru přijali nové posily. „Ještě přesně nevíme, jak bude výsledný kádr vypadat. na prvním tréninku bylo přes dvacet fotbalistů. Teď jich chodí něco kolem třinácti. Jisté ale je, že se do týmu vrátili Pajkrt a Radosta a měl by být i Zámečník, který byl dosud v Německu. Nový brankář Ivo Doležal přišel na hostování ze Záp, protože náš gólman Malina odešel hostovat do Ostré," vysvětlil trenér divizních Neratovic Jan Studený.

Naopak do tréninků už nenastoupil Gazdík, který přesídlil za prací do zahraničí. „Málkovi skončilo hostování a tak odešel zpátky do Ostré, jinak budeme v podobné sestavě jako na podzim," uvedl hlavní kouč.

V neděli se navíc fotbalisté vrátili z pětidenního soustředění ve Studenci v Podkrkonoší. „Už trénujeme od poloviny ledna zase třikrát týdně," řekl Studený.

První přátelské utkání sehrají Neratovičtí už v sobotu 6. února s týmem Hrobce. Potom je čekají přáteláky každý víkend až do zahájení jarní části sezony. Za soupeře jim budou týmy z Ostré, Benátek, Brozan a jako poslední přijede Aritma.