V nedělním finalovém turnaji v Čáslavi svěřenci Vratislava Polky a Davida Šprincla rozdělení do dvou týmů (5+1) přestříleli v součtu čtyř minizápasů (A – A, B – B, A – B, B – A) všechny čtyři soupeře (jediným kritériem byly vstřelené góly) a rozšířili svou bohatou sbírku úspěchů. „Týmový výkon ve všech řadách," notovali si oba kouči po nervydrásajícím deštivém finále s Čelákovicemi, které Neratovičtí vyhráli o jediný gól. „Rádi bychom vyzdvihli i rodiče, moc moc fandili, byli ze všech nejvíc slyšet a patří jim velký kus tohoto úspěchu, na který nikdy nezapomeneme."

Tygři Neratovice vyhráli krajské finále starších přípravek

A jak trenéři viděli jednotlivé zápasy?

NERATOVICE - VLAŠIM 10:3 (3:0, 3:2, 2:1, 2:0)
Tenhle zápas rozhodl, byl to asi nejtěžší soupeř, ale my zahráli fantasticky, asi nejlépe za poslední dva roky. Přitom v minulosti nám první duely dne nešly, teď všechno skvěle vyšlo, kluci neodflákli ani minutu a zápas nás nabudil.

NERATOVICE - KOLÍN 11:7 (2:4, 3:2, 2:1, 4:0)
První potíže… Po dvou zápasech 5:6, pak ale zabral červený a hlavně modrý tým, přesto bylo jasné, že po masakru Vlašim – Hora 17:6 bude nutné v posledním duelu skupiny nastřílet ještě víc gólů.

NERATOVICE - K. HORA 12:9 (1:3, 4:3, 4:3, 3:0)
Po dvou zápasech dost zlé, jen pět vstřelených branek, na postup to spíš nevypadalo. Ale pak dali červení čtyři góly, modří tři a nezbývalo než čekat na Vlašim, která v posledním duelu potřebovala na finále 14 gólů, ale dala jen deset a my mohli slavit.

NERATOVICE - ČELÁKOVICE 9:8 (1:2, 5:1, 1:1, 2:4)
Neskutečně soustředěný a ubojovaný výkon. Do vrcholu sezony jsme nastoupili jen s jediným klukem na střídačce jednoho týmu. Lilo jak z konve. Modrý tým udělal rozhodující náskok 5:1, červený hlavně bránil, ale skvěle a prohrál jen 1:2. Po prohození už lilo šíleně, což nám ale pomohlo. Hra se kouskovala a slabší červený tým překvapil remízou 1:1. V průběhu už to modrý vytáhl v součtu na 8:3, soupeř s o dost bohatší střídačkou bušil až do konce, stáhl na 8:7, ale 9:7, 9:8 a konec. Neskutečná radost kluků. Cítili, že v úzké sestavě nesměl nikdo zaváhat a všichni jsou důležitou součástí úspěchu.

Krajské finále starších přípravek

Skupina A: Čelákovice 35 gólů, Čáslav 25, Rudná 23, Nymburk 15.

Skupina B: Neratovice 33 gólů, Vlašim 30, Kolín 21, K. Hora 20.

Konečné pořadí: 1. Neratovice, 2. Čelákovice, 3. Vlašim, 4. Čáslav, 5. Kolín, 6. Rudná, 7. K. Hora, 8. Nymburk.

Tygři Neratovice vyhráli krajské finále starších přípravek