Přestože z výsledku utkání s papírově slabším týmem by v Neratovicích mohli být rozpačití, není tomu tak. Hosté totiž už loni patřili k tomu nejlepšímu v nejvyšší pražské soutěži a také tentokrát se představili jako výborné mužstvo. „Šenkeřík, Pařízek, Križan…, to jsou všechno výborní fotbalisti a dokonale nás prověřili," uvedl k utkání domácí trenér Jiří Kafka.

Toho potěšila zejména závěrečná část utkání, kterou jeho tým po zranění Šulce dohrával v deseti. „Na lavičce už nezbyl nikdo na vystřídání," vysvětlil to trenér, který si nedělá příliš těžkou hlavu z toho, že se jeho týmu v přípravě dosud nepodařilo zvítězit. Ještě jednu možnost modrožlutí dostanou v neděli od 17 hodin na hřišti třetiligového nováčka v Zápech.

Libiš nasměroval k vítězství Josef Bičaník, který se proti svému bývalému klubu zapsal hned dvakrát mezi střelce, další gólový úspěch přidal Špička z penalty. „Už to bylo lepší než v předchozích zápasech (pohárové porážky v Brandýse a s Brozany - pozn. autora), ale stále je to hodně unavené z krátké, ale náročné letní přípravy," uvedl k utkání domácí Jiří Kabyl. „V neděli odehrajeme v Roudnici poslední přípravu a pak už se budeme těšit na první mistrák," dodal.

Neratovice – Bohemians Praha B 1:1 (0:1)
Branka Neratovic: 61. Toman. Neratovice: Kopecký (46. Luksik) – Zeman, Pinkas, Stanislav (46. Jína), Müller – Rodr (50. Lovíšek), Žežulka (46. Buldra), Faktor, Lovíšek (46. Drahorád) – Palanský (46. Šulc), Toman.

Libiš – FC Háje Jižní Město 3:1 (0:0)
Branky Libiše: Bičanik 2, Špička z PK. Libiš: Šídlo – Trojan, Čadek, Zuskin, Matějček (13. Špička) – Škoda, Janík, Matoušek, Kubeš – Bičaník, Slavíček (46. Jirásek, Kabyl ml., Vála, M. Novák).