Kolo od kola se ale zárybský kádr zlepšuje. „Je to pro nás nová soutěž. Sice jsme začali s nevalnými výsledky, ale od Mělníka, kde jsme prohráli na penalty se naše hra podstatně zlepšila. Potvrdili jsme to potom i v pohárovém duelu s Brandýsem, kde jsme vyhráli. Teď jsme si připsali další vítězství v Divišově, takže to vypadá, že bychom to mohli zvládnout," řekl zárybský kouč Jan Vlček.

Už zítra je budou na domácím hřišti čekat soupeři z Horek nad Jizerou. „Musíme se hlavně vyvarovat chyb, které jsme dělali minulou sezonu v nižší soutěži," uvedl Vlček. „Byl jsem se podívat, jak hraje Mělník a Divišov a zdá se, že se to vyplatilo. Horky jsem bohužel neviděl, ale musíme hrát svoji hru. Když to zvládneme, mohli bychom opět bodovat."

Záryby do A třídy posílily o pět nových hráčů. „V létě byl ten postup dost narychlo, takže to chvíli trvalo. Přišli bratři Přibylové a zkušený divizní hráč Soukup, který v posledních dvou zápasech dal čtyři góly. Potom je u nás nově Vodička a Lauda z Byšic. Všech pět patří do základního kádru a osvědčili se," dodal hlavní kouč.

A jak vidí budoucnost zárybského týmu v I. A třídě sám trenér Jan Vlček? „Každý zápas je jiný a nikdo nechce prohrát. V téhle soutěži je to hlavně o chybách. Když neuděláme moc chyb, tak si myslím, že ten mančaft na to má."