Podle hrajícího trenéra Sokola Jana Studeného to zřejmě nebude žádná velká fotbalová paráda. „Mají hlášenou i umělku, která je tam údajně malá, takže počítáme, že pokud se to odehraje na ní, tak to bude hlavně boj. Každopádně jim budeme chtít vrátit podzimní porážku. Už tehdy ale na nás byli dobře připravení a teď očekáváme něco podobného," nečeká lehký zápas.

Podle domácího trenéra Vladimíra Sedláčka bude možná až do poslední chvíle ve hře i varianta, že by se hrálo na přírodní trávě. „Už kvůli divákům, kteří na takového soupeře přijdou. A hráči už mají rovněž umělky dost. Záležet ale bude na počasí."

Tak či tak, favoritem jsou podle Sedláčka hosté. „Pro mě jsou jasným favoritem na postup. Pro nás to bude těžký, protože budeme oslabení o tři hráče kvůli žlutým (Jakubec, Smetana, Horák). Příležitost dostanou jiní a budeme se snažit to soupeři co nejvíce znepříjemnit. Každý bod pro nás bude cenný."

Ani v jednom z týmů se během zimy neudálo příliš změn. V každém z táborů skončilo po dvou hostujících hráčích. V Benátkách řešili především post brankáře, o který se po odchodu dvojice Procházka – Bejr v zimě prali Krch (naposledy Písek) a domácí Jíra. Ovčárskou sestavu doplnil po hostování v Libiši Matějček. Ten ovšem tentokrát ještě nebude, protože má povinnosti jako sudí.