Chybět nebude také pět předchozích vítězů turnaje PragaCup neboli obhájců. 24 týmů rozlosoval živým přenosem Tomáš Koudelka, futsalový reprezentant ČR, do 4 skupin po 6 týmech, z každé skupiny postupují první 4 týmy do play-off.

Každý tým odehraje na turnaji minimálně pět zápasů, nejlepší týmy devět. PragaCup se odehraje ve čtyřech halách současně v jednom areálu bez dlouhého čekání, jsou připraveny hodnotné ceny pro první čtyři týmy a nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje a každý tým obdrží týmový voucher na Bowling Radava. Diváci mají vstup na tuto skvělou akci zdarma. Turnaj je OPEN, zúčastní se i týmy nehrající žádnou soutěž.

"Právě proto, že se na turnaji střetnou týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř poloprofesionální týmy, je turnaj PragaCup zajímavý a oblíbený. Potvrzují to týmy, které se na turnaj vrací a cestují více než 750 km. Turnajem Vás provede zkušený organizační tým, profesionální rozhodčí s licencí se zkušenostmi z ME a MS v malém fotbale, fotograf, kameraman, profesionální zdravotník se zkušenostmi z reprezentace a jako novinku pro hráče a diváky jsme si připravili online výsledky a statistiky všech hráčů z každého zápasu," uvedl Lukáš Řezníček, hlavní organizátor turnaje PragaCup.

Podrobné informace o turnaji naleznete na www.pragacup.cz.

Real Madrid – Viktoria Plzeň. Patrik Hrošovský přesnou trefou k tyči snížil na konečných 1:2.
Do třetice všeho dobrého? Plzeň chce skalp Říma i Evropskou ligu