Jednoduchá otázka. Co se v Lužci děje?
Nemám nic, co bych k tomu řekl, vůbec nevím. Jsem neskutečně zklamaný a zarmoucený z toho, co se teď v Lužci děje. Přitom kádr zůstal stejný, nikdo neodešel.

Pokračujte…
Je to obrázek celé přípravy, která vlastně ani nebyla. Pokud se tým poprvé sejde až týden před prvním mistrákem, stěží jste připravení. Na přípravná utkání jsme si museli hráče půjčovat. Start roku, to je jedna velká tragédie.

Problém asi nebude jen na hřišti, že?
Fotbal v Lužci nemá příliš světlou budoucnost. Mladí hráči, kteří už dnes měli bojovat v áčku, si jdou zahrát jen tak za rezervu, aby se šli vyběhat a aby se neřeklo. To je pět kluků, na kterých jsme chtěli stavět. Bohužel nemají zájem. Sám si pak říkám, zda vůbec mám všechny věci v mém věku zapotřebí.

Máte chuť skončit? Na házení flinty do žita je brzy…
Je mi 62 let a myslím, že jsem toho pro místní fotbal neudělal zrovna málo. Možná by opravdu bylo zapotřebí dát prostor někomu jinému.

Pamatujete něco podobného? Bez gólu jste bezmála tři sta minut…
Nepamatuji. I když jsme prohrávali, pořád se góly dávaly, byť byly třeba jen dva nebo jeden. Vyjma slabého počtu kluků, kteří bojují, se ti ostatní musí chytit za rypák. Buď se co nejrychleji zvedneme a vzpamatujeme, nebo brzy skončíme ve IV. třídě, jinou cestu nevidím. O fotbal v Lužci začínám mít velký strach.

Trenéři posadili i Adama Kučeru, nejlepšího střelce týmu…
Není to o tom, že by mu na hřišti nic nešlo. Ale bude teď zase dva týdny mimo. Navíc má školu, což ale samozřejmě chápu. První půli s Libčicemi seděl, protože se musíme na jeho absenci alespoň trochu připravit.

Mělník hostil juniorskou ligu mládeže a první liga mužů v olympijském boxu.
Boxeři na jihu excelovali. Zvítězil Škop i Kočí