Luděk Zelenka přichází do klubu na výpomoc a dle slov předsedy Luboše Černého díky svým pracovním povinnostem fotbalového experta neodehraje úplně všechny zápasy. Zdravotně je ale v pořádku a v neděli nastoupí v očekávaném derby s kralupskou Čechií.

„Je to velké jméno, ale skoro rok nehrál. Nemůžete od něj hned čekat perfektní výkony. Zelenka se s námi dohodl z toho důvodu, že jsme s ním jako klub ve velmi přátelském vztahu,“ popsal situaci předseda Luboš Černý.

Ilustrační foto.
K vrcholům turistické sezony bude patřit příjezd harleyářů

Zelenka odehrál v lize přesně 341 zápasů, ve kterých vstřelil 92 gólů. Nejvíce jich dal za Brno (25) a kromě působení v moravské metropoli hrál také za Jablonec, Žižkov, Slavii Praha, Teplice, Blšany, Duklu Praha či pražskou Bohemku. Čtyřiačtyřicetiletý forvard je už i v systému FAČR vedený jako hráč Kralup.

VÝSLEDKOVĚ TO TÁPE

Klub se prozatím v novém ročníku třetí třídy prezentuje průměrnými výkony, ze čtyř odehraných zápasů mančaft získal šest bodů za dvě výhry. Zelenka by měl společně s další novou posilou – obráncem Tomášem Hunalem - pozvednout výkony a dotáhnout tým na nejvyšší příčky.

Týden hokeje ve Vlašimi.
Je tu týden hokeje! Součástí akce jsou Junior i HK Kralupy