Centrem dění v kulisách nákupního centra bylo speciální kulaté hřiště. To si dopoledne mohl vyzkoušet kdokoli z návštěvníků. Odpoledne už v něm účastníci mistrovství předváděli své fotbalové kvality, mnohdy i parádičky a triky.

Vůbec nejdále se dostali David Pozníček a David Podzimek, dva kamarádi, kteří ráno přišli spolu, proti sobě nastoupili ve finále.

Pětitisícovou hlavní prémii pro vítěze bral první z nich. 

„Skvělý zážitek,“ svěřil se pak pořadatelům a své pocity rozvedl: „Kolemjdoucí v obchodním centru se zastavovali na zápasy, takže kulisy byly opravdu vynikající, a myslím, že i pro diváky to byla atraktivní podívaná. Obzvlášť na finále se pak atmosféra dala přímo krájet, což byla zásluha všech přítomných.“

O třetí místo si to rozdali dva futsalisté pražské Slavie. Zkušený reprezentant Jiří Novotný porazil Šimona Kluzáčka. Nadějný hráč z Lysé nad Labem nastupuje ve Slavii za juniorský tým do devatenácti let.

Zvučná futsalová jména se objevila také v publiku, kde se mihl třeba dvojnásobný nejlepší hráč roku Martin Dlouhý. „Jsem velmi spokojený, udělali jsme velkou fotbalovou show v obchodním centru,“ zhodnotil akci její hlavní organizátor Lukáš Řezníček.

Trutnov - Zbuzany
Zbuzany po letech netáhne Kincl, v divizi jim to přesto parádně pálí