Vůbec poprvé v nové sezoně se dostal na vedoucí místo mez střelci Adam Knoflíček ze Sazené. Ten ve IV. třídě o posledním víkendu doslova zazářil a čtyřmi brankami pomohl výrazným způsobem porazit neškodné Vraňany (7:1). Svůj brankový účet tak navýšil na deset zásahů.

„Adam je strašně rychlý hráč a to je jeho největší přednost. Navíc má perfektní zpracování míče, umí si naběhnout do volného prostoru, a když ho ostatní kluci najdou, tak chladnokrevně zakončí. Máme před sebou těžké utkání s Ledčicemi a věřím, že tam také něco hodí,“ říká na adresu aktuálně nejlepšího střelce okresu Petr Knoflíček, vedoucí Sazené a zároveň strýc Adama. 

Ilustrační foto
Krajský fotbalový pohár uzavře letošní program

Druhá pozice patří momentálně Lukáši Ďurindovi z Lobkovic, který se proti Všestudům trefil dvakrát a dohromady už tak stihl nastřádat osm gólů. Pětici hráčům se zatím podařilo dát po sedmi brankách, sedmice borců má půltucet přesných zásahů.

Střelci okresu po pátém kole: Adam Knoflíček (Sazená) – 10, Lukáš Ďurinda (Lobkovice) – 8, Pavel Peroutka (Lužec B), Jan Švejcar (Vraňany), Matěj Šenkýř (Dolany), Richard Polanský (Hořín), Pavel Douděra (Čečelice) – 7, Jakub Šteiner (Byšice B), Karel Radomil (Byšice B), Dušan Radl (Všetaty), Matyáš Vančat (Postřižín), Petr Resl (Čečelice), Petr Špička (Dolany), Jan Vondra (Dolany) – 6.

Česká fotbalová liga, Jirny - Brozany.
Jirnům chybí střelec. Po nečekané ztrátě chtějí zabrat