Trenér Polabanu Nymburk Radek Kulhánek je ale jiného názoru. „To se vědělo, že to bude těžké utkání, ale naopak si myslím, že svoji kvalitu mělo. Obě mužstva měla v prvním poločase šance. Nám se dokonce těsně před přestávkou podařilo vstřelit gól. Je pravdou, že druhý poločas už takovou kvalitu neměl, ale znovu měla obě mužstva šanci na gól. Ten už nepadl, ale utkání určitě svoji kvalitu mělo," myslí si kouč Polabanu Nymburk Radek Kulhavý.

Především k druhému poločasu se vyjádřil hrající kouč Ovčár Jan Studený, podle něhož se v této části hry toho příliš neodehrálo. „Jestli se ve druhém poločase odehrálo patnáct minut čisté hry, tak to bylo hodně. Viděli jsme neustálé fauly a necitlivé kouskování hry ze strany rozhodčích. Ti byli vůbec nejslabším článkem zápasu. Rozhodčí kolikrát nevěděli ani kam míč letí a už mávali ofsajd. Byla to ostuda fotbalu," běsnil Studený, jehož tým musel dohrávat bez vyloučeného Poběrežského. „Došlo k němu po vymyšleném faulu. Náš hráč řekl rozhodčímu, že si dělá srandu a on ho za to vyloučil. Ale nijak nás to neovlivnilo. To už bylo deset minut před koncem a jak jsem řekl, poslední minuty neměly s fotbalem nic společného," připomněl Studený.

„Ofsajdů bylo možná až příliš, ale to je těžké. Žádný z trenérů, ani Studený, ani já, nemůžeme na uhlopříčku posoudit, zda to byl ofsajd. Pravdou sice je, že kdyby to rozhodčí pustili, asi by to byl lahodnější fotbal pro oko diváka. Přeci jen se potkala asi nejkvalitnější mužstva přeboru. Přesto si nemyslím že zápas byl vyhrocený. Naopak se hrálo v klidu bez velkých emocí," myslí si po utkání trenér Polabanu Nymburk Radek Kulhánek, jehož tým touží po postupu do divize.

Naopak Ovčáry tento cíl nemají a už ani netrénují. „Na postup nepomýšlíme a soutěž chceme jen dohrát z povinnosti. Proto už ani nechodíme trénovat. Navíc hráči přijeli z Nymburku otráveni a řada z nich chce skončit. Takže ani nevím, zda se příští rok přihlásíme do soutěže," řekl na závěr zklamaný kouč Sokola Ovčáry Jan Studený.