V něm rozhodla o svém triumfu v minulosti už rovněž ověnčená Helena Šestáková ze Střednice. Ta se pohybovala během soutěže v popředí, od sedmého do předposledního kola dokonce na té úplně nejvyšší příčce. Jenže týden před koncem se do čela vrátila Eva Neckářová z Veltrus, která vévodila pořadí po šesti kolech. Ani dvoubodový náskok jí ovšem ve finiši na nejvyšší post nestačil.

V neúplném kole, z nějž vypadl odložený divizní duel mezi Lovosicemi a Neratovicemi, sice připsala solidních devět bodů za šest správných tipů, Helena Šestáková ji ovšem o jeden zápas trumfla a své konto stylově zakulatila na rovných sto bodů. Za druhou Evou Neckářovou už zůstaly až do šestého místa stejné bodové rozestupy, jaké platily před třináctým kolem, což znamená jediné: prvních pět příček obsadily ženy! A ještě jedna perlička: polovinu příček v elitní desítce zabrala rodina Lipnických. Nejvýše – na oceňovanou třetí pozici – to dotáhla Lenka z Dolních Beřkovic.

Do podzimní Tip ligy celkem zasáhlo 179 tipérů. Vítěz závěrečného dějství vzešel z pětice hráčů se ziskem patnácti bodů. Nejpřesnější supertrefu (35) měla Anna Brůžová z Mělníka. Nejen na ni, ale také na první tři oceněné v celkovém pořadí čekají v redakci „pivní" ceny z Rohozce. S největším nákladem pochopitelně odjede vítězka, na kterou čeká celý sud. Ceny si lze vyzvednout v redakci od středy 27. listopadu každý pracovní den mezi 8. a 15. hodinou. Všem tipérům děkujeme za účast a třem oceněným gratulujeme.