Jasno bylo během patnácti minut. To už výborně hrající domácí vedli čtyřbrankovým (!) rozdílem. A to hosté ještě mohou děkovat svému brankáři Luďku Štruplovi (dříve Řepín a Mělník), že se debakl po čtvrtém gólu na nějaký čas zastavil.

Ovčárští byli skutečně při chuti a jeden smrtící útok střídal další. Úspěšní střelci se točili jako apoštolové na orloji – Hyka, Urban a dvakrát Hašler. Po čtvrthodině bylo zřejmé, že se druhá podzimní ztráta Ovčár konat nebude.

Nic na tom nemohl změnit ani Janáček, který proměnil pokutový kop nařízený za faul Maršnera na hostujícího kapitána Koštíře. Domácí po přestávce přidali pátý zásah, přesněji donutili k vlastnímu gólu Bubeníka. Také druhou branku hostí dal Janáček a bylo to opět z penalty, když Koštíře tentokrát fauloval střídající brankář Černý. V úplném závěru Ovčáry dovršily kanonádu šestým zásahem.

Ovčáry – Semice 6:2 (4:1)
Branky: 10. a 14. Hašler, 5. Hyka, 7. Urban, 73. vlastní (Bubeník), 90. Mihalík – 33. a 86. Janáček (oba z PK). Rozhodčí: Pavlíková. ŽK: Maršner, Baloun, Černý – Novák, Tyityiš. Diváci: 180. Ovčáry: Straka (72. Černý) – Pechar, Ondrák, Studený, Viskup – Poběrežský, Baloun (78. Jiskra), Urban (53. Mihalík) Hyka (72. Voljanskij), Maršner (69. Kudela) – Hašler.