18. ročník organizoval jako ředitel Miroslav Hrdý se svým kolektivem a podle ohlasů všech účastníků je jasné, že celková příprava a průběh turnaje byl velmi dobře zajištěn. K tomu pomohl i fakt, že nebyly zbytečné časové prostoje mezi jednotlivými utkáními.

"Mimořádně si vážíme významných účastníků Šamponi z Chotěšova, kteří se pravidelně zúčastňují všech ročníků. I přes nepříznivé počasí se turnaje zúčastnilo patnáct mužstev a to především ze Středočeského kraje, Prahy a Ústí nad Labem. Samotná účast nasvědčuje tomu, že jednotlivé týmy si váží dobrého prostředí, které jim umožňuje možnost stanování a parkování ve sportovním areálu zdarma," uvedl starosta Sokola Dolní Beřkovice Emil Vašíček.

A pokračoval: "Při jednotlivých utkáních jsme viděli obrovskou snahu vítězit jako například u hráčů z Vysoké, Dolních Beřkovic, Horních Počapel, Cítova a dalších. Bylo vidět, že některé týmy mají vynikající kombinační hru. U všech mužstev byla snaha dosáhnout co nejlepšího sportovního výsledku. Pozitivně hodnotíme i činnost rozhodčích, kteří trvali na tom, aby hra byla fair play a nedocházel ke zbytečným a tvrdým zákrokům. Z těchto důvodů se domníváme, že i hráči pochopili, že je nutné hrát se vší energií, ale vyvarovat se nebezpečným zákrokům."

"Velmi dobře hodnotíme i činnost restaurace pana Hrstky, který po celou dobu zabezpečoval hráčům dobrou stravu a i solidní výběr, což bylo velmi dobře hodnoceno jednotlivými týmy. Rovněž i správce hřiště Horst Günzel se zasloužil s dalšími pracovníky o dobrou přípravu turnaje. Pořadatelská služba fungovala po celou dobu turnaje na dobré úrovni. První den turnaje byl zakončen zábavou, kde si všichni přítomní mohli zatancovat a zazpívat společně s hudbou," hlásil Emil Vašíček.

Nejlepším týmem se nakonec stal tým Božkova, před druhým celkem Kytaro, bronz pak bral KP tým. Nejlepším střelcem turnaje byl Tomáš Prejsa, nejlepším brankářem pořadatelé vyhlásili Kamila Failu.