Třetí ovčárskou výhru v ročníku režírovali „dlouháni". Hašler hlavou už po pěti minutách ukončil bezbrankový stav a po další hodině hry výsledek uzavíral na konečných 4:0. Mezitím se toho ale událo více než dost.

Jen malou komplikací nakonec hlavně s výhledem na příští zápas se pro lídra tabulky stalo vyloučení Martina Viskupa, který po necelé půlhodině uhasil červenou kosou šanci hostů. Zrcadlová situace se ovšem po šesti minutách opakovala na druhé straně v obsazení: faulující Lehovec a unikající Müller. Jenže zatímco v prvním případě to Viskup „stihl" ještě před šestnáctkou a z trestného kopu nebylo nic, ve druhém následovala penalta a Müllerovo zvýšení na 2:0.

Poslední zbytky hostujících nadějí na obrat pak rozprášil obránce Štáfka, který si těsně před přestávkou vstřelil po centru aktivního Müllera ukázkového vlastence.

OVČÁRY – JÍLOVIŠTĚ 4:0 (3:0)
Branky: 5. a 62. Hašler, 32. Müller z PK, 45. vlastní (Štáfek). Rozhodčí: Paukner. ŽK: 26. Hašler, 86. Poběrežský – 49. Pecháček, 90+2 A. Rezek. ČK: 25. Viskup – 32. Lehovec. Diváci: 180.

Ovčáry: Straka – Pechar, Baloun, Studený, Viskup – Poběrežský, Hyka, Urban (68. Mihalík), Hašler (78. Jiskra), Maršner – Müller.

Jíloviště: Vahala - Lehovec, Pecháček, Černý, Štáfek, F. Janoušek, (28. Balcar), Kočí, Moc, (81. Jiráň), Oslzla, (69. Obermajer), V. Janoušek, J. Rezek (62. A. Rezek).