Čáslavské fotbalistky se snažily hrát se zkušenějšími hosty vyrovnanou partii, o ztrátě bodů si ale nakonec rozhodly prakticky samy. Branky přinesl až druhý poločas, ale pouze do sítě domácích hráček. V prvním případě domácí Horálková zasáhla míč tak nešťastně, že se odrazil přímo Prunerové na nohu. Takovou „finálovku" si hostující hráčky samy nevytvořily – 0:1.

Druhý gól padl po rohovém kopu, kdy přetažený míč na zadní tyčku našel přesně adresáta, domácí Kolůvková totiž jen sledovala jako divák, jak „její" Lochmanová stojí za ní a čeká na míč. Takhle se soupeř opravdu nebrání – 0:2. Ani sílící tlak čáslavských fotbalistek v poslední čtvrthodince nepřinesl snížení a vrácení do „hry", a tak „Čáslavandy" mohly zbytečných chyb jen litovat.

„Soupeř byl sice kompaktnější, je zkušenější, ale my jsme jim k vítězství výrazně přispěli. Nebýt zbytečných dvou chyb, nerozhodný stav bychom udrželi," řekl jeden z trenérů domácích Jindřich Vaněček. Na konečném druhém místě Viktorie už nemůže nic změnit ani závěrečný duel s jasným vítězem skupiny Jabloncem. Hraje se v sobotu od 14 hodin ve Všestudech. Pro mělnickou rezervu už její premiérový ročník skončil, dvacetibodový zisk jí přinese osmé či deváté místo.

(kk, lk)