Zvolte už potřetí Hvězdu okresního přeboru, tentokrát za fotbalový podzim roku 2015.

Právě vy, naši čtenáři, v následujících týdnech rozhodnete, kdo už potřetí vystoupí na nejvyšší stupínek. Cílem ankety není najít nejlepšího hráče, což ani objektivně nelze zjistit, nýbrž najít toho, kdo má nejen fotbalové kvality a potřebný talent, ale umí diváky třeba i pobavit.

Hlasovat můžete až do ledna

Od dnešního dne až do pátku 22. ledna 2016 budete vybírat z šestnáctky nominovaných hráčů. Seznamte se s vizitkami fotbalistů a rozhodněte, který je podle vás nejlepší nebo se k němu přikláníte na základě osobních sympatií.

Nejvíce je tentokrát útočníků, čtyři z nich jsou dokonce gólmani. A nebude snadné vybírat.

Nejstarší už oslavil padesátku

Nejvyšší okresní soutěž je totiž na Mělnicku na šikuly bohatá, někteří jsou starší, zkušenější, jiní mladí, nadaní a učí se.

Nejmladšímu nominovanému, Janu Maškovi z Vehlovic, je teprve 21 let. Naopak nejstarší, Roman Kaňka ze Sokola Dolní Beřkovice už oslavil padesátku.

Nejlepší jsou zřejmě útočníci

Oficiální nominace čítá čtyři brankáře, čtyři obránce, tři záložníky a šest útočníků: Martin Veselý (Vysoká), Tomáš Prejzek (Tišice), Roman Kaňka (Dolní Beřkovice), Václav Šour (Kralupy 1901), Petr Špička (Dolany), Martin Novák (Libiš B), Richard Polanský (Hořín), Daniel Hnízdil (Mšeno), Michal Nádeník (Veltrusy), Michal Kubišta (Velký Borek), Lukáš Krejčík (Pšovka B), Martin Tetiva (Vojkovice), Jan Mašek (Vehlovice), Pavel Dohnal (Horní Počaply), Ivo Lorenc (Všestudy) a Jakub Hovorka (Obříství). Z nich vzejde ten nejlepší, kterého vyberete právě vy.

Hlasujte pomocí kuponů v novinách

Hlasovat můžete pomocí originálních kuponů, které budou každý den až do 22. ledna 2016 vycházet na stránkách Mělnického deníku.

Vyplněný lístek se zaškrtnutým jménem vašeho favorita (jen jednoho ze šestnácti nominovaných) zašlete na adresu Mělnického deníku (Kpt. Jaroše 295, 276 01 Mělník), nebo vhoďte do schránky u redakce, popřípadě tam zaneste osobně.