Zlepšený výkon hned přinesl tři body, díky kterým se týmu povedlo natáhnout vítěznou sérii z venkovních utkání už na tři zápasy. „Dobře jsme bránili, dobře kombinovali, od začátku kluci diktovali tempo hry," zhodnotilo utkání vedení vítězného celku.

Neratovice byly lepším mužstvem hlavně v první půli, ze strany soupeře vynikal pouze Tomáš Janů, bývalý ligový hráč Liberce a Ústí nad Labem. Ani on ale dobře organizovanou obranu FK nedokázal přelstít.

Povedený zápas za sebou mají fotbalisté Horních Počapel, kteří v rámci dalšího kola okresního přeboru porazili Obříství 4:2.
Výsledkový servis: Pražák sestřelil Veltrusy hattrickem

Na gólmana Blumentritta se naopak řítil jeden útok za druhým. V největších příležitostech ale Regner s Ďurindou selhali. A tak mužstvo za výhrou nasměroval v šestnácté minutě Josef Kozák. Ten proměnil nařízenou penaltu a připsal si pátý gól v sezoně.

Druhá půle začala pro Neratovice nejlepším možným způsobem – rychlý protiútok zakončil nekompromisně Andrej Ďurinda.

Když už utkání spělo do úplného závěru, Nový Bor dostal výhodu pokutového kopu. Brankář Dědek svůj faul v pokutovém území neodčinil a domácí snížili na 1:2.

Závěrečný tlak a snaha o vyrovnání se ale nekonala. Naopak – třetí gól Neratovic měl na noze Moravec, jeho střela se otřela o horní tyč branky.

„Dařilo se nám útočit z rychlých protiútoků, vytvořili jsme si několik šancí. A úplný konec jsme si už pohlídali dobře," shodli se po utkání trenéři Neratovic. Za týden FK přivítá Kladno.

Čáslav v derby deklasovala kutnohorskou Spartu
Kutná Hora zamíchala sestupovými počty v kraji