Příbramští se v utkání jevili jako velice zkušený tým, který nepohrdne chybami v obraně soupeře ke gólovému potrestání. Přesvědčili o tom hned v úvodní třetině, kdy po dvou gólech domácích během úvodních osmi minut nejdříve snížili, a nebýt neproměněného trestného střílení Bauera po faulu Sojky, mohlo být dokonce vyrovnáno.

Ve druhé dvacetiminutovce se pak domácím přece jen podařilo zvýšit na 4:1 a v té závěrečné dokonce až na rozdíl čtyř branek. Další nepozorností v obraně a zbytečnými vyloučeními ale Buldoci dali Spartakovcům možnost snížit až na 6:4. Sedmá branka padla do prázdné hostující až necelou půlminutu před koncem.

Také v prvním ze dvou prosincových domácích zápasů neratovický klub nachystal pro diváky i něco navíc. Pro děti, z nichž ty z „buldočí líhně“ ročníků 2007 až 2009 vyplnily první přestávku ukázkovým zápasem na ledové ploše, byla připravena mikulášská nadílka. Dospělým pak zpestřila hokejový zápas nejen v přestávkách, ale i během některých přerušení živá hudba v podání známého neratovického dua.

Buldoci Neratovice - Spartak Příbram 7:4
Třetiny: 2:1, 2:1, 3:2
Branky: Štukheil 2, Pražák, Macek, Rak, Mareček, Pokora - Cibař 2, Benda, Pokorný. Rozhodčí: Arazim. Vyloučení: 9:7. Diváci: 385.