Mělnické hokejisty čeká v sobotu soupeř až z Vlašimi. Mělník je po poslední a jediné prohře na druhém místě tabulky krajské ligy mužů. Na první Benešov ztrácí jen čtyři body. „Vlašim měla poslední dobou celkem slušné výsledky. Myslím, že dvakrát vyhrála," nabádá k opatrnosti hlavní kouč mělnických hokejistů Jan Boháček.

Proti Vlašimi jsou Mělničané papírově jasnými favority, protože Vlašim je na osmém místě a má o šest bodů méně než tým ze soutoku Labe a Vltavy. Navíc Junior inkasoval od svých soupeřů teprve 25 branek, což je skoro nejméně. Naopak Vlašim už schytala 50 gólů, což je naopak nejvíce ze všech týmů. „Musíme odčinit porážku v Benešově. Každý zápas je jiný. Musíme hrát naši hru a makat. Boleslavi jsme dali devět gólů a pak jsme se doma trápili," řekl kouč.

Kanadské bodování mělnického Junioru vede jednoznačně Martin Příhoda, který už chtěl po loňském mistrovském titulu s kariérou skončit ze zdravotních důvodů. Po osmi duelech má na kontě čtyři branky, deset asistencí a jen dvě trestné minuty.

Na záda mu dýchá kapitán David Šubrt, který dal šest gólů a sedmkrát asistoval. Nebezpečným hráčem pro soupeře je ale i Tomáš Havel, který nastoupil jen v sedmi duelech a v kanadském bodování má jedenáct zářezů. „Je pravděpodobné, že se do sestavy vrátí i Kašák, který se nám zranil v duelu s Černošicemi a minule v Benešově nám dost chyběl," dodal Jan Boháček.