Do souboje vstoupili lépe domácí, kteří byli po většinu času vyspělejším, zkušenějším a mírně lepším celkem. HK mohl vykřesat naději na bodový zisk na konci druhé třetiny, za stavu 3:1 ale rozhodčí kralupským hráčům neuznal regulérní branku. 

Zdramatizovat utkání se už kralupským nadějím v poslední části bohužel nepovedlo a tak si na první body musí počkat do dalších zápasů. Za celek z Mělnicka skórovali v sedmé minutě Danov a chvíli před koncem celého střetnutí Pospíšil. 

Třídenním finále vyvrcholil v Brně letošní ročník Odznaku Všestrannosti Olympijských Vítězů, který patří do Sazka olympijského víceboje.
Finále OVOV: Děti pořádaly hon na Dostálův podpis

„Výsledek 4:2 plně odpovídá dění na ledě. Škoda, že nám nebyl připsaný ten gól, šli bychom do poslední třetiny jen s jednobrankovou ztrátou. Z naší strany ale není žádný důvod věšet hlavy. Potřebujeme se jen naučit koncentrovat na každé střídání a zbytečně nevypadávat hlavou z rytmu hry. Pro některé kluky je to těžké, ale jsou šikovní a zvládnou to. Těšíme se už na příští týden na domácí zápasy, kde se představíme před našimi fanoušky,“ zhodnotil vystoupení svých svěřenců kralupský trenér Lukáš Majer.

HC Vlci Jablonec - HK Kralupy nad Vltavou 4:2 (2:1, 1:0, 1:1). Branky a nahrávky: 5. Dvořák (Virag), 17. Litera (Dvořák), 27. Dvořák (Poljak), 41. Daněk (Litera) - 7. Danov (Němec), 53. Pospíšil (Střeštík, Hes V.).

HK Kralupy nad Vltavou - Furst (Horský) - Drozda, Hájek, Střeštík, Smažík, Chalupecký "C", Kučera, Hes A., Helebrant - Pospíšil, Hes V., Černý, Němec, Danov, Marek, Šiška, Richtr, Pospíšil, Škrdlant, Mrkvička, Binko "A", Špaldoň. Trenér: Lukáš Majer.

Workouteři udělali přes 13 tisíc shybů
Obrazem: Workouteři udělali přes 13 tisíc shybů