Tři zápasy, tři výhry, devět bodů, skóre 18:6. Hlavní tým Kralup ani nemohl začít cestu novým ročníkem nejnižší hokejové soutěže lépe a společně se Sedlčany je zatím nejlepším týmem.

„Jsem ze startu velmi nadšený. Daří se nám věci z tréninků přenášet do zápasů a kluci v posledních zápasech plní taktické pokyny velmi dobře,“ netají spokojenost kralupský trenér Josef Zajíc. Ten zítra povede svůj výběr proti Velkým Popovicím, které jsou s pěti body na třetím místě tabulky.

Slavoj ve svém prvním mistrovském zápase porazil Hořovice (6:4), následně podlehl Žebráku (4:10). Před týdnem si po debaklu popovičtí alespoň spravili chuť – zvládli dramatický boj s Rakovníkem (7:6).

„Říkám upřímně, že výsledky béčka pro nás v současné době nejsou na prvním místě. Mnohem důležitější je to, že junioři vůbec hrají a postupem času doplní hlavní mužstvo. Herně ale hodně tápeme v oslabení a proti Kralupům se musíme vyvarovat zbytečných chyb, které děláme,“ hledá cestu ke třem bodům popovický trenér Zbyněk Kukačka.

A jak vidí kouč Slavoje kralupský hokej? Nutno podotknout, že ho staví do velmi dobrého světla: „Tamnímu hokeji bych přál, aby se dostal nahoru. Chtějí si postup vybojovat sportovní cestou a my jim to chceme co nejvíce znepříjemnit. Navíc to v Kralupech není jen o hokeji. Poslední utkání ukázalo, že je v klubu velmi lidský přístup a před Honzou Hávou a Romanem Studentem, kteří zachránili protihráče poskytnutím první pomoci, smekám.“

Zápas na stadionu ve Velkých Popovicích začíná v sobotu v 18.00.

Olympik proti Chrudimi sahal po senzaci, nakonec smolně padl.
Olympik čeká další bitva, tentokrát na severu
Futsalisté české reprezentace do 21 let prohráli v Mladé Boleslavi s Ruskem 0:7.
V odvětě český tým gól Rusům nevstřelil