Famózní hráč, ale špatný hokejový manažer! I tahle ostrá slova jsou v Kladně na adresu značky JJ68 slyšet.

Kritika fanoušků po Novém roce sílila. Jejich Kladno prožívalo těžký leden a také nyní to vypadá, že se z posledního místa nevydrápe, byť šance pořád žije. Zlobu některých fanoušků umocňují i další nepříjemnosti, ale vše se jim rozhodl vysvětlit odvážně a napřímo ten nejpovolanější. Legendární Jaromír Jágr jako šéf klubu zatím manažersky uspěl při finančním zajištění Rytířů a také už dvakrát postoupil do nejvyšší soutěže. Tolik plusy.

Nicméně od roku 2011, kdy klub převzal oficiálně od svého otce, už také dvakrát sestoupil, jednou padl do baráže a nyní mu to hrozí znovu. Navíc celkem šest ročníků odehrál jen v první lize. Tolik minusy.

Kladno (v bílém) hostilo v extralize Liberec. Martin Kehar
Bojovníku Keharovi pokazila čtyřstovku prohra. Přijmu jakoukoliv pozici, říká

Na co bude Jaromír Jágr pravděpodobně večer na zimní stadionu odpovídat?

- odejít mají dva nejtalentovanější odchovanci Adam Kubík a možná i Jiří Ticháček, navíc ne do Pardubic, Sparty či Třince, ale do Českých Budějovic. Proč Rytíři tak málo jednají s hráči o smlouvách už během sezony, kdy konkurence pracuje a podepisuje naplno?

- kdysi výstavní loď českého hokeje, kladenská mládež, se v zásadní kategorii juniorů potýká s obrovským problémy a hrozí jí už druhý sestup v řadě. Bude mít Kladno v budoucnu s kým hrát, nebo bude podepisovat už jen cizí hokejisty? Proč nejnadanější děti odcházejí do Hradce, Pardubic a jinam?

- je nutné vyhlašovat dokola, že je Kladno malým skromným klubem, nechybí Rytířům více sebevědomí?

Bude toho určitě víc a kdo se chce slušně zeptat, od 18:30 hodin ať dorazí na stadion.