„Chceme se stát součástí města, což by mohlo znít jako klišé. V Kralupech se dříve hrál hokej na vysoké úrovni a chodily na něj davy lidí. Neříkám, že se nám podaří to samé, protože vrcholový hokej je o penězích. My se chceme zaměřovat hlavně na mládež, ale chceme, aby naši hráči měli pro co růst,“ poodhalil Vladimír Müller, nový předseda výkonného výboru, filozofii klubu krátce poté, co spolu se starostou města Holečkem přímo na nedávno zrekonstruované ledové ploše slavnostně představil nové klubové logo.

Právě o přístupu města, jehož vedení nedávno jednomyslně schválilo podporu v podobě osmi stovek hodin volných ledů na každý rok, mluví v klubu jako o důležitém kroku směrem ke stabilizaci. „Potřebujeme klub naplnit nejmladšími ročníky. Nyní můžeme s klidným svědomím říct rodičům: Voďte k nám své děti, je tu dobrá a dlouhodobá spolupráce s městem. I když si seženeme sponzory, tak město je pro nás nejvíce klíčové. Bez ledu a hokejové haly to prostě nejde,“ dodal Vladimír Müller.

Rozhovor s novým předsedou HK Kralupy Vladimírem Müllerem čtěte ve čtvrtečním tištěném vydání Mělnického deníku: Jak hodnotí současnost kralupského oddílu? Jaké jsou dlouhodobé cíle? Jak se z tatínka hráče stane šéf klubu?