Utkání, do kterého šla domácí sestava oslabená o dva marody a zároveň největší opory a hosté naopak posílení o několik hráčů stabilně hrajících za šestou třídu, přineslo parádní podívanou velmi vyrovnaných soupeřů.

V první třetině byla přehlídka pěkných akcí ze strany domácích zúročena hned dvěma góly, ke kterým přidal svou bezchybnou práci kralupský gólman Ondřej Horský. Druhá část byla mnohem vyrovnanější. Sparťané jako by se probudili a vyrovnali dvěma góly po chybách kralupské obrany. Naopak domácím začaly docházet síly, přesto dokázali ještě před druhou sirénou odskočit ve skóre na 3:2.

Konec utkání se nesl v duchu zvýšeného tlaku Sparty, která prakticky nepustila domácí do vlastního obranného pásma. Zásluhou tradičně výbornému kralupského brankáře se ovšem Pražanům podařilo vstřelit pouze jednu branku a vyrovnat.

Dramatický závěr utkání ukázal neskutečnou bojovnost domácího týmu. Kralupští kluci za mohutného povzbuzování z tribuny dokázali zápas zvrátit na svou stranu a čtvrtým gólem těsně před koncem.

Zápas ukázal, na čem musejí kralupští žáci ještě zapracovat. Na druhou stranu ale zaslouží obdiv za přístup k zápasu, bojovnost a týmovou práci. Vítězstvím si upevnili průběžnou druhou příčku. Další utkání odehrají 24. listopadu na ledě PZ Kladno.

ZDEŇKA DROZDOVÁ