Hosté sice nehráli špatně, ale na domácí to nestačilo. V úvodu byla hra vyrovnaná, několik šancí měla obě mužstva. V 9. minutě dostaly Poděbrady výhodu přesilové hry, ale bez gólového efektu. V jejím závěru naopak Vernek získal na útočné modré puk a otevřel skóre.

Zaskočeným Poděbradským pak v čase 10:57 po závaru před brankou zasadil Nový druhý gólový úder. V úvodu druhé třetiny se hostům aktivní hrou podařilo snížit zásluhou Procházkovy ukryté rány od modré. Tato branka je povzbudila a chtěli srovnat, ale přišla další hrubka na červené čáře a Brožovský ze sóla zvýšil na 3:1.

Druhého snížení se hosté dočkali opět z hole Procházky, který se trefil chvíli po skončení přesilovky. Zápas pak skončil pro zraněného domácího brankáře Vokurku. Náhradníka Šrámka spoluhráči přivítali využitou přesilovkou a do šaten šli opět s dvoubrankovým náskokem.

Poslední část okořenila ve 45. minuta bitka Verneka s Kuzďasem. Snažení hostů o vyrovnání po chvíli zmrazil další přesilovkovou trefou Příhoda, nakonec autor vítězného gólu. Také Poděbrady totiž využily početní výhodu a po přesné ráně Skokana ztrácely dokonce už jen jediný gól. V honbě za vyrovnáním je ale zbrzdilo čtyřminutové vyloučení za vysokou hůl. V dramatickém závěru se hosté pokusili o hru bez brankáře, ale Kašák devět vteřin před koncem do prázdné pečetil.

Junior Mělník - Poděbrady 6:4
Třetiny: 2:0, 2:2, 2:2.
Branky: 10. Vernek, 11. Nový (Stinka), 28. Brožovský (Vernek), 38. Vernek (Příhoda, Brožovský), 47. Příhoda (Kašák, Havel), 60. Kašák (Vernek) – 25. I. Procházka (Havelka, Krumpholc), 32. I. Procházka (Kuzďas), 48. Drahoňovský (Löffelmann, Malínský), 50. Skokan (Löffelmann).
Vyloučení: 5:8. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 210.