Sem tam i nějaká ta slzička ukápla… Především byl ale turnaj o nefalšovaném dětském zápalu pro hru a nezměrné radosti z každého vítězství i gólu. A že jich padlo. Šest týmů totiž hrálo po dva dny na dvou zmenšených hřištích systémem každý s každým, s hrací dobou třikrát 15 minut hrubého času a ve čtyřech v poli na každé straně. Za každý faul se navíc jelo trestné střílení.

Hostitelskému týmu se hned na začátku podařilo přetlačit Slavii, pak ovšem přišly porážky s Hodonínem a Porubou, tedy oběma týmy, které nakonec skončily v pořadí výš. V neděli svěřenci trenérů Studenta a Pátka zvládli drama se Slovanem Bratislava, jehož účast dávala akci mezinárodní punc, a v jednoznačném duelu s kladenskými Rytíři, kteří do boje vyslali nejmladší tým, si už nenechali ujít umístění „na bedně". Největší spokojenost ovšem pak zavládla v hodonínském táboře.

V Kralupech se rozhodli uspořádat turnaj, aby oplatili pozvánku z minulého roku soupeřům z ostravské Poruby. Po skončení se tým pořadatelů na čele s vedoucí druhé třídy HK Kralupy Marií Měřínskou dočkal uznání, že organizačně náročnou akci zvládl na jedničku. 

Výsledky Kralup: Slavia Praha 10:6, Poruba 4:10, Hodonín 6:11, Rytíři Kladno 19:0, Slovan Bratislava 7:6. Konečné pořadí: 1. Hodonín, 2. Poruba, 3. Kralupy, 4. Slavia Praha, 5. Slovan Bratislava, 6. Rytíři Kladno.

Další podrobnosti a ohlasy na turnaj v pondělním tištěném vydání Mělnického deníku!