Junior hned na začátku čeká trojice velmi náročných utkání, o tvrdou zkoušku hned při začátku není v Mělníku nouze. Prvním soupeřem v cestě za body bude Lev Slaný.

„Za poslední dvě sezony udělali obrovský krok dopředu. Je to podle mě jeden z nejtěžších týmů, který proti nám v lize bude stát. Navíc nás pak hned čekají Černošice a derby s Neratovicemi. Los je pro nás hodně náročný,“ říká před startem sezony Jan Boháček, trenér Junioru. 

Hostem online rozhovoru byl hokejový trenér Josef Zajíc.
Josef Zajíc odpovídal na vaše dotazy

Mělník vstupuje do mistrovských zápasů s jedinou získanou posilou. Ta má však velkou váhu – defenzivu mančaftu ještě více zocelil velezkušený Václav Drábek. Ten by měl patřit k největším tahounům.

„Máme hodně mladý výběr, během utkání budou dostávat šanci i naši dorostenci. Kombinace mladé dravosti a několika zkušenějších hráčů nám svědčí, plno kluků už se takhle do hlavního kádru zapracovalo,“ pokračuje dále lodivod mělnické střídačky.

NÁLEPKA LÍDRA

Junior se opět nebude prát jen se soupeři, ale také s tím, že je jedním z hlavních adeptů na příčky nejvyšší. Odchovanci v barvách svého týmu odvádí už tři sezony perfektní práci a klub se tak sám pasuje do role lídra, který se při troše štěstí muže prokousat i do celonárodní soutěže. 

„Myslím si, že po třech sezonách, kdy jsme patřili k nejlepším týmům, už umíme s takovým tlakem bojovat. Pauza sice nebyla tak dlouhá, ale už se všichni na sobotu těšíme. Doufám, že si lidé z Mělníka zpestří vinobraní i hokejem a přijdou nás podpořit,“ přeje si na závěr Jan Boháček.

Do krajské ligy nevstupuje z okresu jen Junior Mělník, ale nově také Buldoci Neratovice. Ambiciózní nováček soutěže rozhodně neplánuje být jen do počtu a o první body se porve v Černošicích. 

Mělník začne na svém ledě se Slaným v sobotu od 17.45, Neratovice si na domácí premiéru musí počkat.

Výborně! Olympik před výtečnou návštěvou přehrál Brno
Další soupeř v cestě, Olympik jede do Vysokého Mýta