Předchozí
1 z 6
Další

Ke kráse Mělníka přispívá také Denisa Ryndová

Mělník je nádherný díky velkému množství historických památek. Krásu města však jednoznačně dotváří také Denisa Ryndová, která se na konci loňského roku stala držitelkou titulu SUPERMISS Media. V soutěži krásy ovšem nebyla poprvé.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek

„Jako malá jsem samozřejmě koukala na všechny soutěže krásy a říkala jsem si, že tam třeba jednou budu stát taky a povedlo se. Během střední školy jsem se zúčastnila soutěže MISS Reneta a potom také Miss OK, kterou se mi podařilo vyhrát,“ vzpomíná s úsměvem.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek

Úspěchy obvykle přitahují další zajímavé příležitosti a v případě Denisy tomu nebylo jinak. „Mám teď mnohem více kontaktů a dokonce mi začínají přicházet nabídky na různé spolupráce. Nyní bych se měla stát tváří jednoho kadeřnického salónu,“ prozrazuje své plány.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek

Denisa Ryndová však nevsází jenom na svoji krásu a uvědomuje si důležitost vzdělání. Aktuálně je studentkou prvního ročníku oboru Český jazyk pro média na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. „Teď mám za sebou zimní semestr. Naštěstí jsem zkoušky zvládla,“ raduje se. V souvislosti se svým studiem by v budoucnu uvažovala o práci tiskové mluvčí.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek

V kratším časovém horizontu má však před sebou jiné výzvy. „Chtěla bych zkusit modelingovou soutěž, která je jiná v tom, že tam záleží čistě na vzhledu a nedá se tam nic zachránit slovem. Taky bych ráda vyzkoušela nějaké televizní castingy, například do reklamy,“ předesílá.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek

Ve volném čase se Denisa věnuje svému partnerovi a také dalším přátelům, na které, jak sama říká, neměla v poslední době tolik času. Mezi její další záliby pak patří především sport. „Dříve jsem aktivně jezdila parkur, ale bylo to časově velmi náročně. Teď chodím pravidelně do fitka a také bych chtěla znovu začít s tenisem, který jsem hrávala v dětství,“ vysvětluje. Upřímně také dodává, že chodí velmi ráda nakupovat, což zase takové překvapení není.

Denisa RyndováZdroj: Deník / Michal Bílek