To jsou ona! Představujeme vám třináct miminek, která během první čtvrtiny letošního roku vyhrála 
v anketě Mělnického deníku Miminko týdne.

Pět chlapečků a osm děvčátek, narozených v mělnické porodnici, tak má šanci stát se Miminkem I. čtvrtletí roku 2012.

Tři děti s nejvyšším počtem hlasů pak postoupí do finále ankety o titul Miminko roku 2012, kterou vyhlásíme na začátku následujícího roku.
Nyní je jen na vás, čtenářích Mělnického deníku, kterému ze třinácti miminek věnujete své hlasy.

Hlasování startuje právě dnes a potrvá až do pátku 27. dubna 2012 do dvanácti hodin.

Do té doby máte možnost hlasovat na našich webových stránkách www.melnicky.denik.cz v anketě Miminko I. čtvrtletí roku 2011 pro svého favorita. Z jedné IP adresy je možné hlasovat jednou za šedesát minut.

Za malým vítězem této čtvrtletní ankety se po uzavření výsledků vypraví redaktoři s fotoaparátem a vy se s ním vzápětí seznámíte na stránkách Mělnického deníku.

Snímky miminek narozených v předchozím týdnu 
v porodnici mělnické nemocnice nacházejí čtenáři na stránkách Mělnického deníku už po léta v sobotním vydání novin. Už v pátek večer si je mohou prohlédnout i na na našem webu www.melnicky.denik.cz. Roztomilým miminkům tam rovněž mohou věnovat své hlasy.

V letošním roce přicházíme s novinkou, jímž je právě anketa Miminko I. čtvrtletí roku 2012. Na začátku následujícího roku pak budou moci čtenáři na internetovém Mělnickém deníku hlasovat pro miminka ze čtyř vítězných trojic.

Letos v lednu hlasovali čtenáři ještě pro třiapadesát Miminek týdne roku 2011.

Po dlouhém klikacím boji titul Miminko roku 2011 získala Leontinka Růžičková 
z Horních Počapel. Její fanouškové jí připsali neuvěřitelných 5 211 hlasů. Na druhém místě skončila také Leontýnka, ale tentokrát Stinková z Mělníka, která dlouhou dobu v anketě vedla. 
A třetí příčku s přehledem obsadila Nikolka Richterová 
z Větrušic.