„Řidič autobusu narazil zezadu do nákladního vozidla. Na místě došlo k několika zraněním. Jedna osoba bohužel zemřela,“ řekla tisková mluvčí mělnické policie Markéta Johnová.

Dopravní nehoda u Tehova.
Nehody na namrzlých vozovkách se nevyhnuly ani hlavním tahům

Na místo bylo vysláno pět zdravotnických posádek a lékař. „Jedenáct osob bylo zraněných, z toho devět dětí. Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Dle jejích slov došlo v případě dětí ke zraněním lehčího charakteru. Po nezbytné péči byly přepraveny do nemocnic v Motole, Krči a Na Bulovce. Při nehodě zemřela učitelka, která seděla vepředu. 

Řidič autobusu utrpěl středně těžká poranění a následně byl převezen do nemocnice Královské Vinohrady. Druhá z učitelek byla s lehčím poraněním převezena na oddělení chirurgie.

Zdroj: Youtube

Na místě zasahovalo několik jednotek hasičů jak z mělnického, tak kladenského okresu. K nehodě byl vyslán i evakuační hasičský autobus ze Slaného.

Jak potvrdil mluvčí hasičů Petr Svoboda před 16. hodinou, nehoda byla zajištěna a čeká se na příjezd koronera. Ten ohledá tělo mrtvé ženy, které bude následně hasiči vyproštěno z autobusu. Po vyšetření příčin nehody bude probíhat odtažení obou vozidel a úklid komunikace.

Policisté vedli dopravu přes Uhy a Podhořany. Silnice byla zprůjezdněna po 20. hodině večer. 

společně s @PolicieCZ a @HZS_ScK zasahuje u dopravní nehody autobusu a nákladního vozidla u obce Nová Ves. Na místě několik zraněných a zasahuje 1x RV, 3x RZP a vrtulník ZZS pic.twitter.com/p3buUz6EOf

— ZZS SČK (@ZZS_SCK)

Nehoda se stala na silnici první třídy číslo 16 kousek od kruhového objezdu, kde se sjíždí na teplickou dálnici D8. Autobus i nákladní vozidlo cestovaly ve směru od Slaného na Mělník.

Dopravní nehodu u obce Zlosyň nepřežili dva lidé.
Při nehodě u obce Zlosyň zemřeli dva mladí lidé