Ještě před víkendem Kralupanky odehrály přípravné utkání s BLK Slavia Praha. Proti účastníkovi nejvyšší soutěže se naladily výborným výkonem a především s přispěním dvacetibodové Jany Čermákové prohrály pouze o jedenáct bodů – 58:69.

V sobotním mistrovském utkání proti Pražankám sice ze zdravotních důvodů vypadla ze sestavy Kristýna Havlíčková. Kralupskému týmu pak ve vyrovnaném a hodně tvrdém zápase přálo štěstí a vyhrál 72:67 (J. Čermáková a Procházková 16 bodů, Tesaříková 15, Krásová 7, Čermáková Zita 8, Ernatová 6, Dolistová a Robová 2).

V nedělním duelu s družstvem Basketball Nymburk B byla od začátku patrná kralupská převaha, kterou vyjádřilo vítězství rozdílem 33 bodů – 90:57 (J. Čermáková 30, Krásová 23, Procházková a Tesaříková 8, Z. Čermáková a Ernatová 6, Kazdová 5, Dolistová a Šlehoferová 2).

Hráčský kádr pátého celku uplynulého prvoligového ročníku do nové sezony doplnily Karolína Robová a Pavlína Fricová (o víkendu pro nemoc chyběla) z pražské Aritmy. Do mladých a nadějných hráček v Junioru vkládají naděje, že budou posilami i v dalších sezonách.