TJ Bystřice (Jiří Musil, předseda)

Příprava na sezonu začala až první týden v září, zapojili se do ní hráči ze všech tří týmů co máme, ze kterých bylo vybráno to nejlepší. (Arsenal Benešov 2:8).

Do kádru přibyli Karel Houdek z Devils Benešov, Jaroslav Zoula z R.J. Benešov a Dominik Bartůšek z Tenisáci Benešov. Dolaďujeme příchod Michala Finty z FC Remal ČB. Největší posila však přišla už ke konci loňské sezony, když ze Slavie Praha přišel exreprezentant Theodor Máca. V klubu skončil Jan Tůma, který se vrátil do svého mateřského týmu.

Hlavní cíle jsou udržení se v soutěži a zapracování mladých hráčů do A mužstva.

FC O.K. Kladno (David Balog, předseda)

S přípravou sem byl nakonec celkem spokojený, i když bych si jí představoval pro příští sezonu jinak. Tým odehrál celkem šest přípravných zápasů. (Atraps 11:6, Slatina 6:4, 4 turnajové zápasy).V týmu skončil Zdeněk Podraný. Do týmu dorazila asi největší posila Daniel Hnízdil z Mělníku, který přišel na roční hostování. Další posilou je Dušan Holeček, který předvedl na turnaji kvalitní výkon a je příslibem do budoucnosti. Pár posil ještě chystáme.Kádr je kvalitní uvidíme, jak se bude dařit.

Foboz Slaný (Václav Zima, předseda)

1. Od 1. září probíhají tréninky. Také jsme se zúčastnili přípravného turnaje v hale na Stochově, za účasti týmů O.K.Kladno (0:1), FC Slavoj (5:1), divizní MCE Slaný (2:3) a divizních Kralup (5:1).

2. Žádné posily do začátku soutěže nechystáme.

3. I proto je našim cílem umístit se v horní polovině tabulky.

FC Slavoj Kladno (Lukáš Pulec, předseda)

Odehráli jsme kvalitní přípravný turnaj který pořádal divizní MCE Slaný. Žádné odchody ani příchody. Vzhledem k tomu,že jsme nováček, tak bychom se se chtěli vyhnout hře o sestup a hrát klidný střed tabulky.

Olympik Mělník B (Pavel Šuba, předseda)

Za náš B tým i tento rok budou výhradně nastupovat junioři z U18 a U16, kteří se v zápasech přeboru opět kvalitně připraví na svou ligovou juniorskou soutěž. Trénují již tři týdny. Čtveřice Dzimko, Hrdý, Šuba a Weiner absolvovala přípravné zápasy s A týmem a vedla si velmi dobře.

Skončil ročník 93 a nahradil ho ročník 95, takže fluktuace 4 – 6 hráčů, tak jako každý rok.

Zvýraznit ve hře futsalové věci. Neuchylovat se k fotbalu v hale nebo k házené. Ještě více si zvyknout na mužský kontaktní futsal. Dostat do kluků důraz, nasazení, ale taky disciplínu a pokoru. Samozřejmě chceme hrát i na výsledky a postavení v tabulce. Ale cíl, co se týče konečného umístění nebudeme stanovovat.

HFK Příbram (Jan Hájek, předseda)

Nebyla úplně podle našich představ. Naplánovali jsme si na září čtyři přípravné akce – tři zápasy a turnaj, ale nakonec vyšly jen dvě. Jednou jsme hráli mezi sebou „staří – mladí" a jednou proti finalistovi zdejšího okresního přeboru, což jsme vyhráli.Žádné velké změny se nekonaly. Zůstáváme prakticky ve složení, ve kterém jsme dohráli divizi. Po sestupu jsme se rozloučili s kluky, co sice byli loni na soupisce, ale vůbec nebo jen málokdy přišli a rozhodli jsme se dát letos větší šanci mladým, kteří loni hráli juniorskou ligu.

Především se chceme jezdit na futsal bavit a odreagovat se od všedních starostí. Také bych chtěl zase o kousek dál posunout divácký zájem o futsal v Příbrami. K tomu nám snad pomůže i přesun do moderní haly Aquaparku.

Cíle na umístění si tradičně nedáváme. Letos bych to asi ani nedokázal, protože většinu týmů znám jen z výsledků.

SKP Kolín (Michal Škopek, předseda)

Všichni hráči se věnují velkému fotbalu a v podstatě od červnové kvalifikace jsme se neviděli.

Tým je ustálený, bez posil. Jsou zde mladí hráči, kteří se futsal teprve učí, ale máme v kádru také hráče přes 40 let.

Neznáme výkonnost krajského přeboru, takže přáním je nemít sestupové starosti, neudělat si ostudu a odehrát zápasy z kterých budeme mít radost.

Tip Deníku

MBV Mladá Boleslav
Foboz Slaný
Olympik Mělník B
Tenisáci Benešov
HFK Příbram
SKP Kolín
Čechie Slaný
O.K. Kladno
TJ Bystřice
TJTZ Atlantic Rakovník
Slavoj Kladno
Celtic Kladno