Jiří Šmíd vybojoval bronzovou medaili. Lucia Vítová i přes nově vytvořené tři osobní rekordy zůstala bohužel bez medaile. Přičemž na dvě stě metrů byla těsně čtvrtá, na čtyři sta metrů skončila šestá. „Zřejmě v kategorii dorostenek je letos větší konkurence," vysvětlil neratovický trenér atletů Ondřej Čerepušťák.

V nedělních závodech se v hale představilo žactvo. „V běhu na šedesát metrů překážek skončila K. Blechová na 6. místě, což jsme ani nečekali. Trochu smůly měla T. Srnová na sto padesát metrů, kdy skončila o jednu setinu vteřiny za medailí," uvedl Čerepušťák. A když už jsme u té smůly, tak tu si snad vybrala v plné míře Sára Pšeničková. Ta byla favoritkou dálky, ale bohužel udělala tři přešlapy a to znamenalo, že ve výsledcích měla uvedeno NM, tedy neměřeno.
Tři bronzové medaile získali běžci. A sice na osm set metrů A. Vyšínský a K. Dvořáková a pak to byla štafeta čtyřikrát dvě stě metrů dívek. V této štafetě ve složení Blechová, Pšeničková, Trhoňová a Srnová si aspoň trochu spravily chuť ty, na které se nedostaly medaile individuální. „Měli bychom zmínit i vrh koulí žáků. Tam se totiž přeborníkem kraje stal V. Nepomucký. Svým nejlepším výkonem 13,66 metrů se dostal aktuálně na druhé místo celostátních tabulek své kategorie," uvedl trenér atletů.

Ve stejném termínu proběhly v hale ve Stromovce přebory Prahy v halové atletice. Ze sportovců z okresu Mělník tam startovali například M. Konopová, M. Lumpe a V. Vladyka. Ti všichni si vytvořili halové osobní rekordy. Ale jen Vítkovi Vladykovi to stačilo na stříbro mezi dorostenci na tisíc pět set metrů.
„Do atletických závodů mistrovství České republiky v hale zbývá několik týdnů, tak jsme zvědavi, kdo další z našich borců splní kvalifikační limit pro účast. Teoreticky na to mají z našeho okresu ještě tak dva až tři atleti," dodal Čerepušťák.