O kolik jste během sezony zestárl?

Musím říct, že o dost, sil mám čím dál méně. Každý rok jsou to totiž obrovské nervy. Buď bojujeme o postup, nebo o sestup. Letošek není výjimkou. Navíc máte spoustu starostí kolem a nemyslím věci v rámci manažerství, to je něco jiného. Neustále musíte některé hráče krotit, klidnit, jen tohle zabere obrovské množství psychických sil.

Týmu končí dvacetidenní pauza. Přišla vhod?

Víceméně ano, někteří kluci vyléčili poslední šrámy a jiní mohli v klidu odjet na soustředění se svým fotbalovým týmem. Vše teď směřujeme na poslední zápasy a hlavně na ten s Českou Lípou.

Pilot Tomáš Pekař byl v únoru 2018 hostem online rozhovoru pro Mělnický deník.
ON-LINE: Ptali jste se mělnického závodníka Tomáše Pekaře



Jak je na tom zdravotně Jiří Vokoun? Je stoprocentně fit?

Právě Jirka absolvoval plnou zátěž s fotbalovým Štětím na soustředění. Byl si zahrát i za B-tým Olympiku a měl by být na páteční utkání v Plzni připravený.

Ještě k České Lípě – není risk soustředit se jen na jeden souboj?

Myslel jsem to tak, že s Českou Lípou se zřejmě rozhodne o všem, to bude nejklíčovější bitva roku. Pokud tento zápas zvládneme, s největší pravděpodobností budeme zachráněni. Ovšem také s ostatními soupeři můžeme uhrát super výsledek, klidně i na Spartě, nebo doma s Litoměřicemi. Jediné, co si nepřeji, je hrát o žití a nežití do posledního kola, kdy jedeme do Třince. Chci, aby před touto dalekou cestou už bylo hotovo.

Je postavení na chvostu tabulky spravedlivé?

Teď ano, herně to přesně sedí. Třinec je opravdu ze všech mužstev nejslabší. A co se týče druhé strany tabulky, stále jsem přesvědčený o faktu, že nejlepší celek v Čechách je Chrudim. Po všech stránkách nemá konkurenci.

Rozpis posledních utkání Olympiku Mělník:

SK Interobal Plzeň – SK Olympik Mělník (9. února 2018)
SK Olympik Mělník – Démoni Česká Lípa (16. února 2018)
AC Sparta Praha – SK Olympik Mělník (23. února 2018)
SK Olympik Mělník – Gardenline Litoměřice (2. března 2018)
SKP Ocel Třinec – SK Olympik Mělník (9. března 2018)

EX-LIGOVÁ POSILA? Jedním z hráčů, o které mají v Zápech zájem, je Tomáš Jablonský. Obránce brněnské Zbrojovky ukončil po podzimu profesionální kariéru, v přípravě se objevil právě v dresu Záp.
Zápy vedou turnaj na Meteoru, ale ke spokojenosti mají daleko