Družstvo trenéra Davida Němce vyhrálo skupinu s naprostým přehledem – uspělo ve všech osmi zápasech. Ve finále navíc holky porazily volejbalového giganta z Brna.

Žákyním z Mělnicka se sezona vydařila výtečně. Kromě českého poháru nakonec ovládly i republikové mistrovství. A to i z pohledu osobních ocenění.
Hráčkou turnaje byla zvolená Kristýna Valková, nejlepší blokařkou Klára Hiklová. Nejvíce bodů nasbírala Lucie Šulcová.

Na úspěchu klubu má výrazný podíl kromě kouče Němce také asistent Michael Hikl a Jan Kysela. Ten ale do Karlových Varů odcestovat nemohl.

Taekwondistka Petra Novotná na sebe upozornila v Řecku, na ME skončila pátá.
Taekwondistka Novotná v Řecku bojovala o zlato

DALŠÍ ÚSPĚCH ŽÁKYŇ

Stejný turnaj absolvovaly ze stejného města i mladší žákyně. Ty sice nezopakovaly úspěch starších kamarádek, přesto se ale neztratily a skončily na pěkném čtvrtém místě.

Na šampionátu v Uherském Hradišti tým odehrál dohromady sedm náročných utkání. Nad jeho síly byla v semifinále i přes výborný výkon Dukla Liberec. V přímém boji o bronzové medaile pak Kralupy nestačily na Olymp Praha a zůstaly tak těsně za medailovým umístěním.

I zde se jedna z hráček dostala k individuálnímu ocenění, Lucie Nová byla vyhlášená nejlépe podávající volejbalistkou mistrovství.

"Chtěli jsme napodobit úspěch z Varů, ale být čtvrtí z celé republiky je úžasný výsledek," shodlo se vedení týmu po turnaji.

Kapitánka Petra Malíková dotáhla tým do play off.
Mladé basketbalistky Junioru sahaly po medailích