Celkem se zúčastnilo osm kvalitních týmů převážně z Prahy. Vítězem se staly ženy FBC Panthers, které ve finále udolaly FBC United České Budějovice 1:0. O třetí místo se utkala děvčata ze Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou a Wizards DDM Praha10. Wizardky zvítězily s přehledem 4:0 a braly po zásluze bronz.

Kralupy nominovaly do turnaje dva týmy – ženy a juniorky. Ženy zahájily vítězstvím nad FBC Panthers B 3:0, poté prohrály s Wizards 0:2 a na závěr v přímém boji o postup pouze remizovaly se Světlou nad Sázavou 2:2, což je odsoudilo ke třetímu místu ve skupině a bojům o umístění. V něm podlehly po nájezdech juniorkám a na závěr i FBK Olymp Praha, a skončily tak na posledním osmém místě.

Juniorky zahájily turnaj o poznání hůř. Porážka 0:6 od FBC Panthers a následná bezbranková remíza s Olympem jim postup do bojů o medaile znemožnily. Následná drtivá porážka 0:9 od Českých Budějovic je tak odsoudila vzhledem k horšímu skóre k poslednímu místu ve skupině. Náladu si juniorky zvedly už zmíněnou výhrou po nájezdech. V posledním zápase turnaje ale opět podlehly, tentokrát FBC Panthers B 0:3 a skončily celkově šesté.

O nadcházejícím víkendu už přijde na řadu vrchol letošního turnaje, po oba dny si to rozdají účastníci kategorie mužů.

(cim)