Hansoo v počtu pouhých třinácti závodníků získalo celkové třetí místo ze všech zúčastněných klubů. Jako již tradičně soupeře ve svých kategoriích rozdrtili Lenka Bruthansová, Jiří Beránek, Vojtěch Beneš a Petra Novotná. Ti s jasným přehledem získali zlaté medaile. Anna Walterová tentokrát překonala svou soupeřku o slušných pár bodíků. A svých protivníků se nezalekla ani Kateřina Suchá, která po předvedeném výkonu také stanula na nejvyšším stupni.

V párové kategorii Barbora Hlavsová a Vojtěch Beneš porazili všech patnáct soupeřů. Už do finále postupovali z prvního místa. V posledním kole ale zvítězili jen o čtyři setiny bodu.

Stříbrnou medaili si vysloužila Barbora Hlavsová, která měla jednu z nejtěžších kategorií a na tatami se musela utkat hned se sedmnácti soupeřkami. Stejně se dařilo i dvojici Lenka Bruthansová a Jiří Beránek, kteří jen těsně skončili druzí.

Třetí místo nakonec vybojovali Anna Miškovská, Ondřej Pospíšil a Miroslav Kadlec.

Hansoo mělo zástupce jako obvykle i v řadách rozhodčích. Tam modro bílé barvy reprezentovali Michal Moca, Zdeněk Doležal, Jan Mládek, Petr Miženko, Petra Novotná, Martin Moták a Petr Limprecht. Svou soudcovskou premiéru si tentokrát odbyli i Vojtěch Limprecht a Jan Hlavsa, kteří na rozhodcovskou stolici usedli vůbec poprvé.

Mělnický Tomáš Pekař vyhrál Octavia cup 2018
Mělnický Pekař po letech ovládl Octavia cup

Celková umístění v Hansoo Mělník
Zlato
- Vojtěch Beneš
- Jiří Beránek
- Lenka Bruthansová
- Anna Walterová
- Petra Novotná
- Jiří Pekárek
- Kateřina Suchá
- Barbora Hlavsová, Vojtěch Beneš

Stříbro
- Barbora Hlavsová
- Lenka Bruthansová, Jiří Beránek
- Jakub a Jiří Pekárkovi

Bronz
- Anna Miškovská
- Ondřej Pospíšil
- Miroslav Kadlec

Ilustrační foto.
Neskutečné vyloučení. Brankář vynadal vlastnímu kouči