Český tým odehrál výborných a vyrovnaných prvních deset minut zápasu, ale pak inkasoval lacinou branku po rozehraném autu. „Rozhodly naše individuální chyby v prvním poločase,“ litoval český trenér Marek Kopecký. Prvních deset minut se mu líbilo, ale nejvíce ho mrzely taktické chyby. „Vše jsme si ještě odpoledne ukazovali na videu a první čtyři góly padly po individuálních chybách, čímž jsme soupeře posadili na koně.“

Vladimír Kameš
Poslední finalista zůstává na jediné výhře. Trenér Kameš věří, že Lvy nastartuje

Český tým se však nevzdal a proti silnému soupeři bojoval až do konce. Za stavu 0:6 se gólově prosadil Jan Křemen. „Znovu jsme neproměnili dost šancí. Bojíme se dát gól. Situace se lekneme. Někteří mladí kluci jsou vyjukaní,“ věděl Kopecký a navázal: „Máme v kádru hráče, kteří začali s futsalem teprve v létě a trénují jednou nebo dvakrát týdně, což je proti takovému soupeři náročné.“

Výsledek podle Kopeckého zápasu odpovídá: „Více mě mrzí, že jsme dostali góly po chybách, na které jsem upozorňoval.“

Odveta se hraje ve středu od 19.30 hodin v Mladé Boleslavi. Zápas komentuje Adam Procházka a vy ho můžete sledovat živě na LivesportTV.cz!

Česká republika – Rusko 1:6 (0:2)
Branky: 38. Křemen (Šarközy) – 10. Sokolov (Povarov), 18. Anisimov, 21. Mugutdinov (Sanosijan), 22. Sanosijan (Mugutdinov), 32. Ponkratov, 36. Sanosijan.
Česká republika: Ordelt (Hůla) – Křemen, Šarközy, Baran, Sedláček, Hájek, Kasal, Zdržálek, Klíma, Gajdoš, Lidmila, Mikyska, Novák. Trenér Marek Kopecký.
Rusko: Balašov (Kosiromin) – Opper, Ponkratov, Pirogov, Denisov, Anisimov, Mugutdinov, Sanosijan, Sokolov, Barskov, Pilipenko, Povarov, Ananbaru.

Vysoká jede! Porazila i Lobkovice a je stále bez prohry.
Pšovka se v Lobkovicích nadřela, přesto dál vládne